NJOFTIM
13/09/2017
Për caktimin e afatit për aplikime ndryshim të formës së studimit, rivazhdim apo ndërprerje studimesh.
19/09/2017
NJOFTIM

Njoftohen studentet se Instituti Konfuci hap regjistrimet per kurset e reja te gjuhes kineze. Keto kurse zhvillohen prane qendres se Institutit Konfuci – Universiteti I Tiranes, (Godina Iiria, Qyteti Studenti).
Kurset ofrohen falas vetem per studentet e Universitetit te Tiranes.
Nxitoni te regjistroheni brenda afatit te caktuar. Afati I fundit per regjistrim eshte data 29 shtator 2017 dhe kursi fillon me date 9 tetor 2017.
Per tu regjistruar vizitoni faqen zyrtare www.ciut.edu.al