NJOFTIM
11/09/2017
NJOFTIM
15/09/2017
NJOFTIM

NJOFTOHEN STUDENTET E SISTEMIT BACHELOR ME KOHE TE PLOTE SI EDHE ME KOHE TE PJESSHME SE DATA E MBROJTJES SE DIPLOMES PER SEZONIN E VJESHTES DO TE JETE DATA 29 SHTATOR 2017.

 

 

NJOFTOHEN STUDENTET E SISTEMIT MASTER SHKENCOR DHE MASTER PROFESIONAL ME KOHE TE PLOTE SE DATA E MBROJTJES SE DIPLOMES PER SEZONIN E VJESHTES DO TE JETE DATA 28 SHTATOR 2017