Ndarja e grupeve në salla për provimin e lëndës “E drejtë ndërkombëtare publike”, datë 2.06.2017, ora 16.00

Salla 107 – Grupet 1, 2 Salla 201 – Grupet 20, 23 Salla 202 – Grupet 4, 7, 11, 19 Salla 204 – Grupet 18, 21, 25 Salla 301 – Grupet 14, 24 Salla 308 – Grupet 8, 10 Salla 401 – Grupet 3, 15 Salla 402 – Grupet 5, 6, 12, 13, 22 Salla 409 […]

Tarifat e shkollimit per sitemin Bachelor me kohe te plote dhe Master Profesional / Shkencor Viti I

Sistemi   Tarifa për program të parë studimi (në lekë) Tarifa për kredit,progi parë studimi (në lekë) Tarifa për program të dytë studimi (në lekë) Tarifa për kredit,prog.i dytë studimi (në lekë) Bachelor Viti I 40.000 667 63.341 1.056 Master Profesional Viti I 120.000 1.000 144.000 1.200 Master Profesional “Business Law” Viti I 60.000 1.000 […]

Njoftim

Të nderuar Zonja dhe Zotërinj,  Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit (AKKSHI),  ju bën me dije se, nga  data 17 Maj- 9 Qershor 2017 në ambientet e Akademisë së Shkencave organizohen FORUME  SHKENCORE PUBLIKE me autorët e veprave fituese dhe të nominuara për cmimet e mëdha shkencore kombëtare -2016 JENI TË MIRËPRITUR  TË  MERRNI  PJESË […]