• NJOFTOHEN STUDENTET E SISTEMIT MASTER  EDHE BACHELOR SE PORTALI I STUDENTIT ESHTE HAPUR DHE DUHET TE KRYENI PROCEDUART E REGJISTRIMIT. 

  • AFATI I FUNDIT ESHTE DERI DITEN E ENJTE , DATE 15.06.2017.