Të nderuar Zonja dhe Zotërinj,

 Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit (AKKSHI),  ju bën me dije se, nga  data 17 Maj- 9 Qershor 2017 në ambientet e Akademisë së Shkencave organizohen

FORUME  SHKENCORE PUBLIKE

me autorët e veprave fituese dhe të nominuara për cmimet e mëdha shkencore kombëtare -2016

JENI TË MIRËPRITUR  TË  MERRNI  PJESË

 

 

unnamed