Lista e studenteve qe perfitojne nga pagesa e tarifes se shkollimit per kategorine e te perndjekurve plotikie. Dokumentat dorezohen prane zyres se finances deri ne daten 07.07.2017.

NR EMER ATESI MBIEMER SISTEMI DOKUMENTACIONI VITI 1 BESMIR KUJTIM NELA MASTER 2 2 MERITA LULSI LIKA(HALITAJ) BACHELOR 1 3 IRINI FATMIR YMETI BACHELOR 2 4 PAL SIMON MIRAKAJ BACHELOR 3 5 ADELINA GEZIM VRENOZI BACHELOR 1 6 HEDERA ALBERT FUSHA BACHELOR 1 7 GRISILDA QETSOR AGOLLI BACHELOR 2 8 ENI NAZMI DERVISHI BACHELOR 3 […]

HOST INSTITUTIONS FOR MSCA-IF 2017

Të nderuar Zonja dhe Zotërinj, Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit (AKKSHI),  ju bën me dije se grupet kërkimore shkencore, pjesë e universiteteve në Spanjë, kërkojnë të presin kandidatë që duan të aplikojnë në Programi Marie Skłodowska-Curie Actions Individual Fellowship (MSCA-IF), 2017. Për më shumë informacion klikoni në linku: https://ruvid.org/ri-world/host-institutions-for-msca-2017/ We are writing from the Network […]

E Drejte Familjare

Ky është linku për të parë notat   Kliko këtu

Njoftim

LL.M. Programme in International and European Economic and Commercial Law

Në kuadër të Marie Sklodowska Curie Individual Fellowship Actions, të Programin Horizon 2020 (MSCA-IF), Universiteti Complutense i Madrid (UCM), ofron 101-pozicione Post Doktorature.

Linku i mëposhtëm jep një informacion më të detajuar rreth këtij programi: https://oficinaeuropea.ucm.es/msca-expresions-of-interest-2017   Në këtë link do të keni mundësi të gjeni tabelat e ndara sipas fakulteteve, fushave dhe grupeve të kërkimit. Në grupet e kërkimit, do të gjeni edhe kontaktin ku mund të shfaqni interesin tuaj për të aplikuar për Post-Doktorature.

NJOFTIM PËR SISTEMIN!

NJOFTOHEN STUDENTET E SISTEMIT MASTER  EDHE BACHELOR SE PORTALI I STUDENTIT ESHTE HAPUR DHE DUHET TE KRYENI PROCEDUART E REGJISTRIMIT.  AFATI I FUNDIT ESHTE DERI DITEN E ENJTE , DATE 15.06.2017.

NJOFTIM

Studentet qe perfitojne nga kategorite e perjashtuara per sistemin bachelor me kohe te plote dhe nuk kane arritur te dorezojne dokumentat brenda afatit te caktuar ,ju njoftojme se afati perfundimtar per te dorezuar dokumentat eshte data 09.06.2017. Dokumentat dorezohen prane zyres se finances. s.