31/05/2017

Njoftim

Njoftohen studentet – PERSERITES -se sistemit bachelor kohe te plote se provimi per lenden ” E drejte nderkombetare publike”, te dates 02.06.2017, do te zhvillohet ne […]
29/05/2017

Hapet Thirrja për Bursa për Studentët në Turqi, të Programit Erasmus +

Njoftim Bursa Erasmus+ Turqi
26/05/2017

Percillet Udhezimi i MAS nr. 15, date 19.05.2017

Percillet ​udhëzimi ​i​ MAS nr. 15 datë 19.05.2017 “Për procedurat e aplikimit dhe të regjistrimit në programet e ciklit të parë të studimeve, në progrmaet e studimeve me […]
24/05/2017

Qendra e Studimeve Akademike të Avancuara në Universitetin e Zagrebit, Dubrovnik.

Informo​n​ se janë hapur aplikimet për trajnimin 8th UNICA PhD MASTER CLASS me temë: “Going beyond knowledge & skills in doctoral education: How to integrate values and professional attitudes […]