Youth Development Group Kerkon Bashkepunimin e Fakultetit te Drejtesise   per Eventin qe do zhvillohet ne 7-10 Maj 2017 “Nato Youth Summit Tirana Albania 2017”
Ne te kete event do te jene delegacione te rinjsh nga te gjithe vendet Antare te NATO .

Ftojme te gjithe studentet e FDUT   te jene Pjese e Ketij Eventi .
Aplikimet jane hapur per te gjithe deri me 15 Mars 2017 dhe per te gjithe studentet dhe ata pas aplikimit duhet  kalojne intervisten ne Skype nga Zv.Sekretarja e Pergjithshme e “Nato Youth Summit Albania”  Letonezja Kitija Banele .

Capture