Summer School 2017

Dear Partners, T​he 2017 summer school takes place from 9-22 July 2017 at the Europa-Institut in Saarbrücken. The topic will be International Economic Law, based on the evaluation of last year. The summer school is adressed to PhD candidates and Master students (3 per faculty – capital cities, 5 for SEELS). Please find attached more information and […]

Aplikimi per bursa ne Forumin Europian te Alpbach-ut, Austri. Afati i aplikimit deri me 31 Mars 2017!

Me poshte do te gjeni linkun e aplikimit per bursa ne Forumin Europian te Alpbach-ut. Afati i aplikimit deri me 31 Mars 2017! https://www.alpbach.org/en/scholarships/application-process/  Kjo eshte nje mundesi shume e shkelqyer per studentet! Me shume Info ju lutem mos hezitoni te me kontaktoni ose te shikoni Web: www.alpbach.org ose https://www.igalpbach.al  

*Konkursi Rajonal Gjyqi Imitues

Skuadra përfaqësuese e Fakultetit të Drejtësisë të Universitetit të Tiranes (Ad Victoriam – emërtimi gjatë konkursit) e përbërë nga studentët: Artemida Hoxhaj, Joani Leka, Paola Ibraj, Elvis Tosuni, Silvana Rusi, Alban Avdulla dhe nën trajnimin e pedagogëve: Oriona Muçollari, Erind Merkuri dhe Nadia Rusi përfaqësoi Shqipërinë në Konkursin Rajonal Gjyqi Imitues (Regional Moot Court Competition) […]

Master and PhD scholarship program in Science, Japan

Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit (AKKSHI),  ju bën me dije se Universiteti i Tokios, Japoni ofron financime për Master Degree 150,000 yen në muaj dhe PhD 200,000 yen në muaj. https://www.s.u-tokyo.ac.jp/en/offices/ilo/scholarship.html Për më shumë informacione dhe kushtet e aplikimt lutem lexoni mesazhin që vijon: Japan is a countries which is famous for its science, […]

Kalendari i festave zyrtare për vitin 2017

01 dhe 02 Janar Festat e Vitit të Ri 14 Mars Dita e Verës 22 Mars Dita e Nevruzit 16 Prill E diela e Pashkëve Katolike & E diela e Pashkëve Ortodokse 17 Prill (E hëna e Pashkëve Katolike & E hëna e Pashkëve Ortodokse)* 01 Maj Dita Ndërkombëtare e Punëtorëve 25 Qershor **Dita e […]

Ne lidhje me “Samitin” e NATO-s.

Youth Development Group Kerkon Bashkepunimin e Fakultetit te Drejtesise   per Eventin qe do zhvillohet ne 7-10 Maj 2017 “Nato Youth Summit Tirana Albania 2017” Ne te kete event do te jene delegacione te rinjsh nga te gjithe vendet Antare te NATO .Ftojme te gjithe studentet e FDUT   te jene Pjese e Ketij Eventi […]

NJOFTIM

​Invitation to the European Summer Course “A Continent in Troubled Times – EU’s Perspectives in a Changing World”  16-27 August 2017 in Otzenhausen, Germany Dear Sir or Madam, the Europa-Institut in cooperation with the ASKO EUROPA Stiftung, the Europäische Akademie Otzenhausen and the Centre international de formation européenne (Cife) presents the European Summer Course “A Continent […]