30/01/2017

Leksion I Hapur me Znj. Conny McCormack, diten e Merkure, 1 shkurt 2017, ora 11.00 ne FDUT

KRIIK Albania, në bashkëpunim me Koalicionin e Vëzhguesve Vendorë dhe Fakultetin e Drejtësisë të Universitetit te Tiranës, organizojnë Leksionin e Hapur – Bashkëbisedim me Znj. Conny […]
29/01/2017

KONFERENCË, REFORMA NË SISTEMIN E DREJTËSISË.

25/01/2017

Scholarships for German language courses in Bavaria 2017

CfA: Stipendien des Freistaates Bayern für Deutsch-Sommerkurse in Bayern 2017  Sehr geehrte Damen und Herren,  es freut mich, Sie auf die Stipendien des Freistaates Bayern für […]
25/01/2017

Adriatic Sea Forum

We are pleased to inform you about that the third edition of Adriatic Sea Forum – cruise, ferry, sail & yacht, international event dedicated to maritime tourism […]