23/11/2016

NJOFTIM

Mbi organizimin e praktikave mësimore për studentët e ciklit të dytë të studimeveMaster, në Fakultetin e Drejtësisë të UT.  Njoftohen studentët e ciklit të dytë të […]
22/11/2016

NJOFTIM

NJOFTOJMË STUDENTËT E PROGRAMIT MASTER PROFESIONAL, VITI PARË SE PROÇEDURA E REGJISTRIMIT TË LËNDËVE ME ZGJEDHJE DO FILLOJË PAS NJOFTIMIT QË DO PUBLIKOJMË NË FAQEN E […]
21/11/2016

SQARIM PËR NIVELET DHE TESTET E GJUHËVE TË HUAJA.

Njoftim
18/11/2016

Hapet Thirrja për Bursa për Studentët në Universitetin Huelva, Spanjë në Kuadër të Programit Erasmus +

Njoftim bursa erasmus spanje