NJOFTOHEN TE GJITHE STUDENTET TE CILET KANE BERE REGJISTRIMIN NE SEKRETARI ” MANUALISHT” TE LOGOHEN NE SISTEM , DHE TE BEJNE REGJISTRIMIN PER  LENDE QE KANE KERKUAR.

AFATI DERI DITEN E MARTE DATE 27.09.2016 ORA 16.00.