NJOFTIM

NJOFTOHEN TE GJITHE STUDENTET TE CILET KANE BERE REGJISTRIMIN NE SEKRETARI ” MANUALISHT” TE LOGOHEN NE SISTEM , DHE TE BEJNE REGJISTRIMIN PER  LENDE QE KANE KERKUAR. AFATI DERI DITEN […]

NJOFTIM PËR APLIKIME PËR BURSA

Mbi-mundesi-aplikimi-per-bursa-ne-programin-erasmus-ne-universitetin-e-pavias Mbi-mundesi-aplikimi-per-bursa-ne-programin-erasmus-ne-universitetin-e-masaryk

Miratohet hapja e sezonit të veçantë të provimeve për muajin tetor.

Për programet Bachelor data 06 dhe 07 tetor ora 09:00. Për programet Master data 7 tetor  ora 12:00. Data e diplomimit për programet Bachelor dhe Master 17.10.2016 ora 10:00.

Informacion për kurset e gjuhës kineze.

Hapen-regjistrimet-per-kurset-e-gjuhes-kineze-prane-institutit-konfuci-ut

NJOFTIM.

APLIKIMET PER RIVAZHDIM APO NDERPERJE STUDIMESH DO TE BEHEN NGA DATA 15.09.2016 DERI ME DATE 07.10.2016. APLIKIMET PER NDRYSHIMIN E FORMES SE STUDIMIT DO TE BEHEN NGA DATA 15.09.2016 DERI […]

Mundesi Aplikimi për Bursa në programin Erasmus +

Hapet-thirrja-per-bursa-ne-programin-erasmus-ne-universitetin-perendimor-te-timisoara-ne-rumani Hapet-thirrja-per-aplikime-per-bursa-per-studentet-e-universitetit-te-tiranes-ne-universitetin-e-mariborit-ne-slloveni

Njoftim për vende të lira pune (Pedagoge te jashtem).

Fakulteti i Drejtësisë i Universitetit të Tiranës shpall aplikimin  për vende  të lira pune për personel akademik me kontratë pune të përkohshme (pedagogë të jashtëm) pranë këtij fakulteti, per semestrin […]