NJOFTOHEN TE GJITHE STUDENTET E PROGRAMIT BACHELOR  ME KOHE TE PLOTE DHE STUDENTET E PROGRAMIT MASTER SHKENCOR & PROFESIONAL ME KOHE TE PLOTE SE DUHET TE BEJNE REGJISTRIMET E PROVIMEVE  NE SISTEM DERI NE DATEN 29/08/2016 PAS KESAJ DATE NUK DO TE LEJOHET TE REGJISTROHET ASNJE STUDENTE.

LINKU PER DATATE PROVIMEVE -> https://fdut.edu.al/?page_id=893

LINKU ME POSHT JU SHPJEGON MENYREN E REGJISTRIMIT TE PROVIMEVE.

PERMIRESIM -> https://www.youtube.com/watch?v=doswYGntfDk

MBARTJE -> https://www.youtube.com/watch?v=QXCE1t48fPk

JU LUTEMI TE KRYENI REGJISTRIMET NE AFATET E PERCAKTUARA SIPAS RREGULLORES SE SISTEMIT INFORMATIK, NENI 11.

https://fdut.edu.al/…/RREGULLORE-PER-FUNKSIONIMIN-E-SISTEMIT…

SUKSESE!