NJOFTIM

Aplikime për Bursa për Mësimdhënie për Stafin Akademik në Universitetin e Saarland-it, në Gjermani Thirrje për Bursa për studentët e doktoraturës dhe stafin akademik në Programin Erasmus + në Universitetin […]

NJOFTIM

NJOFTOHEN TE GJITHE STUDENTET BACHELOR ME KOHE TE PLOTE DHE STUDENTET MASTER SHKENCOR & PROFESIONAL NE KOHE TE PLOTE, QE NUK KANE ARRITUR TE REGJISTROHEN NE SISTEM JANE TE LUTUR […]

NJOFTIM

NJOFTOHEN TE GJITHE STUDENTET E PROGRAMIT BACHELOR  ME KOHE TE PLOTE DHE STUDENTET E PROGRAMIT MASTER SHKENCOR & PROFESIONAL ME KOHE TE PLOTE SE DUHET TE BEJNE REGJISTRIMET E PROVIMEVE […]