21/07/2016

BANKA E SHQIPËRISË

Linku -> BANKA E SHQIPËRISË ( ÇMIMI I GUVERNATORIT PËR DIPLOMËN MË TË MIRË 2016 )
21/07/2016

NJOTIM

NJOFTOJMË STUDENTËT E PROGRAMIT BACHELOR ME KOHË TË PLOTË TË REGJISTRUAR NË VITET AKADEMIKE 2008, 2009, 2010 DHE 2011 QË TË PARAQITEN TE SEKRETARET E DEPARTAMENTEVE […]