NJOFTOJME STUDENTET BACHELOR ME KOHE TE PLOTE DHE STUDENTET MASTER SHKENCOR & PROFESIONAL QE TE SHOFIN KETO LINKE SE SI BEHET REGJISTRIMI PER PERMIRESIM DHE PER MBARTJE.

PERMIRESIM -> https://www.youtube.com/watch?v=doswYGntfDk

MBARTJE -> https://www.youtube.com/watch?v=QXCE1t48fPk

JU LUTEMI TE KRYENI REGJISTRIMET NE AFATET E PERCAKTUARA SIPAS RREGULLORES SE SISTEMIT INFORMATIK, NENI 11.

https://fdut.edu.al/…/RREGULLORE-PER-FUNKSIONIMIN-E-SISTEMIT…

SUKSESE!