24/06/2016

PËR PËRCAKTIMIN E NIVELEVE TË GJUHËVE TË HUAJA.

Link -> PËR PËRCAKTIMIN E NIVELEVE TË GJUHËVE TË HUAJA
23/06/2016

GUIDË PËR STUDENTËT E FAKULTETIT TË DREJTËSISË.

NJOFTOJME STUDENTET BACHELOR ME KOHE TE PLOTE DHE STUDENTET MASTER SHKENCOR & PROFESIONAL QE TE SHOFIN KETO LINKE SE SI BEHET REGJISTRIMI PER PERMIRESIM DHE PER […]
23/06/2016

NJOFTIM PËR STUDENTËT BACHELOR ME KOHË TË PLOTË EDHE STUDENTËT MASTER SHKENCOR & PROFESIONAL.

NJOFTOHEN TE GJITHE STUDENTET E SISTEMIT BACHELOR ME KOHE TE PLOTE SI EDHE STUDENTET E SISTEMIT MASTER SHKENCOR & PROFESIONAL, SE TE GJITHE PROVIMET QE JANE PERCAKTUAR […]
20/06/2016

Të nderuar Zonja dhe Zotërinj

Agjencia e Kërkimit, Teknologjisë dhe Inovacionit ju vë në dijeni se në kuadër të Marie Skłodowska-Curie Individual Fellowship (IF-MSCA), Universiteti Complutense në Madrid (UCM) Spanjë, ofron rreth 100 pozicione për […]