NJOFTOHEN STUDENTE E SISTEMIT BACHELOR ME KOHE TE PLOTE , TE CILET I PERKASIN VITIT AKADEMIK 2012 – 2015, DHE TE CILET U DIPLOMUAN ME DATE 31.03.2016, ORA 10.00, TE REGJISTROJNE NE SISTEM PROVIMIN E DIPLOMES, SIPAS DEPARTAMENTIT PERKATES , NE MENYRE QE TU HIDHET NOTA E DIPLOMES.
PER KETE REGJISTRIM SISTEMI DO TE JETE I HAPUR DERI DITEN E DIELE ME DATE 30.04.2016.