NJOFTIM

NJOFTOHEN STUDENTE E SISTEMIT BACHELOR ME KOHE TE PLOTE , TE CILET I PERKASIN VITIT AKADEMIK 2012 – 2015, DHE TE CILET U DIPLOMUAN ME DATE 31.03.2016, ORA 10.00, TE […]

UHDËZIM MBI PROCEDURAT E VOTIMIT QË DO TË KRYHEN NGA STUDENTËT NË DATË 20.04.2016.

REPUBLIKA E SHQIPËRISË UNIVERSITETI I  TIRANËS Komisioni Institucional i Zgjedhjeve UHDËZIM MBI PROCEDURAT E VOTIMIT QË DO TË KRYHEN NGA STUDENTËT NË DATË 20.4.2016 Në zbatim të nenit 34 të […]

NJOFTIM

Njoftohen studentet e Lendes Klinika e Ligjit, se leksioni i rradhes se Klinikes do te zhvillohet diten e premte, Dt. 08.04.2016. ora 8:30. Gjithashtu ju lutemi qe studentet e meposhtem […]