30/03/2016

Përcillet Informacion

25/03/2016

NJOFTIM !

NJOFTOHEN STUDENTET E SISTEMIT BACHELOR SI EDHE MASTER SE NE AMBIENTET E FAKULTETIT TE DREJTESISE JANE AFISHUAR LISTAT E VOTUESVE PER ZGJEDHJET QE DO TE ZHVILLOHEN […]
21/03/2016

Disa te perditshme, kane hedhur ne portalet e tyre on line, nje foto te realizuar ne mjediset e brendshme te mesimdhenies te Fakultetit te Drejtesise te UT-se, gjate kohes se pushimit ndermjet oreve mesimore, te shoqeruar me komente te paverteta dhe sulme politike ndaj pedagoges Argita MALLTEZI. Studente te shumte, pjesemarres ne leksion, kane komentuar drejteperdrejte ne portal, duke nxjerre ne pah te verteten mbi foton e realizuar ne momentin e pushimit ndermjet leksioneve, kohe te cilen studentet dhe pedagoget mund ta shfrytezojne ne funksion te tyre.

NJOFTIM Disa te perditshme, kane hedhur ne portalet e tyre on line, nje foto te realizuar ne mjediset e brendshme te mesimdhenies te Fakultetit te Drejtesise […]
17/03/2016

Ambasada Britanike dhe Fondacioni Slynn organizoj në datën 16 Mars 2016, ora 16.30, në ambientet e Fakultetit të Drejtësisë UT-së në Tiranë promovimin e librit ‘Zbatimi i të drejtave të njeriut në praktikë (Manual trajnimi për të drejtat ndërkombëtare të njeriut)’ përgatitur nga Fondacioni Slynn.

Ky manual i drejtohet kryesisht atyre që janë nën autoritetin e qeverive të Shteteve Anëtare të Këshillit të Evropës dhe janë përgjegjës për zbatimin e së […]