Ditën e premte, datë 15.01.2016 ora 10:30 pranë Fakultetit të Drejtësisë, salla 202, Ambasadori Amerikan në Organizatat e Kombeve të Bashkuara, Këshilli i të Drejtave të Njeriut, z. Keith Harper zhvillojë një leksion të hapur, me studentë dhe akademikë të Fakultetit të Drejtësisëse Universitetit të Tiranës, mbi temën: “Legal Issues and how they relate to human rights”.

CV – Ambassador Keith M. Harper
12493639_978022608944621_8276791599333013656_o
12493674_978022818944600_3990344451363296336_o12473657_978023312277884_4424773489297052860_o 12496225_978023218944560_7124055880831848072_o 12513783_978023222277893_53754373375158701_o 12593735_978022535611295_353545145138856375_o 12593982_978022615611287_213918460095133711_o 12593982_978022885611260_6870629608842310860_o 12605317_978022538944628_1376312426362443439_o 12605318_978022542277961_5730703577664730180_o 12605492_978023145611234_5721773239193747776_o 12615169_978023108944571_8239588183906832670_o 12621974_978023392277876_40616026861760531_o 12622143_978023432277872_4249123606392941373_o 12622216_978023298944552_4997850870964696677_o 12622367_978022855611263_5782795663460348490_o 12628424_978023035611245_2599668633818719200_o 12628556_978022972277918_7278397159335505055_o 12628585_978022978944584_2640152369127221760_o
The Importance of Human Rights to U.S. Foreign Policy.

Leave A Comment