29/01/2016

NJOFTOHEN STUDENTET E PROGRAMEVE MASTER ME KOHE TE PLOTE DHE TE PJESSHME SE REGJISTRIMI I PROVIMEVE TE MBARTURA PER SEZONIN E DIMRIT BEHET NE ZYREN E SEKRETARISE MESIMORE NGA DT.29.01.2016 DERI NE DATEN DT.03.02.2016.

28/01/2016

Percjellje Informacioni mbi Thirrjen per Aplikim ne Universitetin e Alexandru Ioan te Iasi, ne Rumani ne kuader te Programit Erasmus +

Percjellje Informacioni mbi Thirrjen per Aplikim ne Universitetin e Alexandru Ioan te Iasi, ne Rumani ne kuader te Programit Erasmus +
26/01/2016

Percjellje Informacioni mbi Thirrjen per Aplikim ne Universitetin e Pavias, Itali ne kuader te Programit Erasmus +

Percjellje Informacioni mbi Thirrjen per Aplikim ne Universitetin e Pavias, Itali ne kuader te Programit Erasmus +
22/01/2016

The Importance of Human Rights to U.S. Foreign Policy.

Ditën e premte, datë 15.01.2016 ora 10:30 pranë Fakultetit të Drejtësisë, salla 202, Ambasadori Amerikan në Organizatat e Kombeve të Bashkuara, Këshilli i të Drejtave të […]