Datat e provimeve Master Shkencor dhe Profesional të sezonit të verës.

DATAT E PROVIMEVE PËR PROGRAMIN MASTER I SHKENCAVE NE SHKENCA PENALE DATAT E PROVIMEVE PËR PROGRAMIN MASTER I SHKENCAVE NE E DREJTE PUBLIKE DATAT E PROVIMEVE PËR PROGRAMIN MASTER PROFESIONAL EU BUSINESS LAW DATAT E PROVIMEVE PËR PROGRAMIN MASTER I SHKENCAVE NE E DREJTE CIVILE

NJOFTIM

NJOFTOHEN STUDENTET E VITIT TE TRETE , SISTEMI BACHELOR ME KOHE TE PLOTE , TE CILET NUK KANE DHENE PROVIMIN E LENDES ” EKONOMI POLITIKE” ME DATAT E 29. 04. 2015 DHE 30 .04.2015 ( SEZONI I PRILLIT) , DO TA ZHVILLOJNE PROVIMIN E KESAJ E LENDE DITEN E MERKURE 06.05.2015, ORA 08.00. PEDAGOGU I […]

University of Tirana Law Faculty and Washington and Lee University School of Law with the support of the USAID’s Albanian Justice Sector Strengthening Project (JuST)

Event Agenda International Academic Conference on Legal Clinical Education, Law Students’ Practical Skills Building, and Practice-Oriented Teaching Methods: Bridging the Gaps between Theory and Practice University of Tirana Law Faculty, April 28, 2015 10:15–10:35 a.m.        Opening remarks 10:15 – 10:20 a.m.     Remarks by the Dean of the Law Faculty, Mr. Altin Shegani      After […]

Skuadra e Fakultetit te Drejtesise mori pjese ne Konkurrimi Rajonal 'Southeast European Regional Moot Court Competition 2015' organizuar nga qendra Civil Rights Defenders, ne Herceg Novi te Malit te Zi me 24-27 prill 2015

Ky aktivitet organizohet cdo vit prej 9 vitesh tashme nga qendra e Civil Rights Defenders me seli ne Suedi. Afersisht 600 studente nga vendet e Evropes Juglindore marrin pjese cdo vit ne kompeticion nen drejtimin e profesoreve te fushes se te drejtes se Konventes Evropiane te te Drejtave te Njeriut. Kete vit per here te […]

Fakulteti i Drejtesise i Universitetit te Tiranes ne bashkepunim me Forumin Veritas organizuan me date 29 prill 2015 aktivitetin me teme 'Are Human Rights the cause or cure for Terrorism?'

Aktiviteti bazohet ne nje format i zhvilluar per here te pare ne Universitetin e Harvardit dhe ka si synim nxitjen e dialogut te lire e publik ne arenen e univerisiteteve midis akademikeve si dhe studenteve mbi ceshtje te ndjeshme ne nivelin nderkombetar. Ne debatin e zhvilluar ne Fakultetin e Drejtesise mbi ceshtjen e raportit midis […]

Kete te Merkure, ora 11:00 ne Fakultetin e Drejtesise, Forumi Veritas do te organizoje nje aktivitet me teme

” A jane te Drejtat e Njeriut Shkaku apo Kura per Terrorizmin”. Formumi Veritas sjell ne Shqiperi nje format i cili e ka gjenezen ne Universitetin e Harvardit dhe synon te nxise arenat e debatit publik ne Universitete. Jam e lumtur qe kesaj here Forumi Veritas zgjodhi Fakultetin e Drejtesise dhe uroj te kemi sa […]

International Academic Conference on Legal Clinical Education, Law Students’ Practical Skills Building, and Practice-Oriented Teaching Methods: Bridging the Gaps between Theory and Practice

University of Tirana Law Faculty, April 28, 2015   10:15–10:35 a.m.        Opening remarks   10:15 – 10:20 a.m.     Remarks by the Dean of the Law Faculty, Mr. Altin Shegani        After his remarks, the UTLF Dean, as Master of Ceremonies, will introduce the Rector of the Tirana University, and then each speaker in turn.   […]

Mbi pjesëmarrjen në 1st Annual Western Balkans VIS Pre-Moot, Prishtinë, Open Belgrade Pre Moot 2015 dhe 22nd VIS MOOT Vienna

I.          Mbi pjesëmarrjen në 1st Annual Western Balkans VIS Pre-Moot, Prishtinë  Në kuadër të konkursit të Arbitrazhit Tregtar Ndërkombëtar “XXII WILLEM C. VIS INTERNATIONAL COMMERCIAL ARBITRATION MOOT” (Vienna VIS Moot), qëllimi i të cilit është nxitja e studimit të së drejtës ndërkombëtare tregtare dhe arbitrazhit për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve ndërkombëtare tregtare dhe trajnimi i […]