‘800 vjetori I Magna Carta dhe rendesia e saj ne ndertimin e shtetit te se drejtes’

Ambasada Britanike dhe Fondacioni Slynn organizuan në ambjentet e Fakultetit të Drejtesisë, Universiteti i Tiranës një leksion të hapur me temë ‘800 vjetori I Magna Carta dhe rendesia e saj ne ndertimin e shtetit te se drejtes’, i cili u mbajt ne datën 4 Qershor, ditën  e enjte, ora 10.00 në sallën e madhe nr. […]

NJOFTIM

Njoftohen studentët e vitit të fundit në ciklin e dytë të studimeve, në Programet Master Profesional dhe Master Shkencor (drejtimi publik, penal, civil), në Fakultetin e Drejtësisë, Universiteti i Tiranës se AVOKATURA E SHTETIT, me mbështetjen e Programit të USAID-it për Forcimin e Sistemit të Drejtësisë në Shqipëri (JuST), lehtësuar nga Student Talks, shpall, për […]

Prof. Asoc. Arif RIZA, Dekan i Fakultetit Juridik të Universitetit “Ukshin HOTI”, i ftuar ne cilesinë e profesorit vizitor.

Diten e Hene date 25.05.2015 , ora 16: 30, ne sallen doktorale te Fakultetit te Drejtesise te UT – se , Prof. Asoc. Arif RIZA, Dekan i fakultetit Juridik te Universitetit “Ukshin HOTI”,  i ftuar ne cilesine e profesorit vizitor, do te zhvilloje nje leksion te hapur me teme :  “ E Drejta Penale ne Evrope pas Traktatit te Lisbones”. […]

Njoftimi

PWC e fokusuar në dhënien e shërbimeve të Sigurimeve, të Taksave dhe të Këshillimit të Bizneseve, kërkon të punësojë një Konsulent Ligjor. Kriteret e aplikantit janë si më poshtë vijon: –      I diplomuar në Drejtësi          Njohuri bazë dhe eksperiencë në fushën e Kodit Civil, në fushën e së Drejtës Tregtare dhe Shoqërive […]

NJOTIM

Diten e Hene date 25.05.2015 , ora 16: 30, ne sallen doktorale te Fakultetit te Drejtesise te UT – se , Prof. Asoc. Arif RIZA, Dekan i fakultetit Juridik te Universitetit “Ukshin HOTI”,  i ftuar ne cilesine e profesorit vizitor, do te zhvilloje nje leksion te hapur me teme :  “ E Drejta Penale ne Evrope pas Traktatit te Lisbones”. […]

NDRYSHIM TE DATAVE NE MASTER PROFESIONAL PENAL DHE CIVIL.

Ne programin e studimit Master Profesional ne E drejte Penale, ne sistemin me kohe te plote, viti i I-re, semestri II-te<lenda: 1. PROCEDURE PENALE E AVANCUAR   29.06.2015  ORA 13:00   Ne programin e studimit Master Profesional ne E drejte Civile, ne sistemin me kohe te plote, viti i I-re, semestri II-te<lenda: 1.  E DREJTE […]

Takime ndergjegjesuese me studente te Universitetit te Tiranes mbi çeshtjet antitrafikim.

Takime ndergjegjesuese me studente te Universitetit te Tiranes mbi çeshtjet antitrafikim.

Datat e provimeve Bachelor të sezonit të verës.

DATAT E PROVIMEVE TE PROGRAMIT BACHELOR SISTEMI ME KOHE TE PLOTE DATAT E PROVIMEVE TE PROGRAMIT BACHELOR SISTEMI ME KOHE TE PJESSHME DATAT E PROVIMEVE TE PROGRAMIT BACHELOR SISTEMI ME KOHE TE PLOTE(TE TRANSFERUAR NGA IAL QE U ESHTE HEQUR LIÇENCA)