Data e diplomimit për të gjitha programet e studimit të ciklit të parë dhe të dytë të studimeve.

Fakulteti i Drejtësisë i Universitetit të Tiranës, organizoi më datë 16.10.2015, ora 13.00, takim me Presidentin e Republikës Z.Bujar NISHANI.
17/10/2015
Universiteti Tiranes, njofton te gjithe studentet qe ne daten 07 Nentor 2015, zhvillohet testi nderkombetare i gjuhes Angleze: TOEIC L&R »
27/10/2015
Data e diplomimit për të gjitha programet e studimit të ciklit të parë dhe të dytë të studimeve.

Njoftim