Angelika Nußberger, gjyqtarja Gjermane, pranë GJENJ,zhvillojë leksione të hapura për çështje të rëndësishme si: Procedura e vendimeve pilot dhe zhvillimet e rëndësishme të praktikës  GJEDNJ; Anëtarësimi i BE KEDNJ dhe problematikat e mundshme që lidhen me ; Efikasiteti Gjykatës në kuadër të Protokolleve 14, 15, 16.
20150618_150205 20150619_101659 20150619_101629 20150618_150251 20150618_150234 20150618_150220

Leave A Comment