26/06/2015

LIDHUR ME TAKIMIN KONSULTATIV PËR REFORMËN NË DREJTËSI.

NJOFTIM
24/06/2015

Dr.Sc.Halim Bajraktari profesor në Fakultetin Juridik në Prishtine mbajti një leksion të hapur.

Në datë 19 Qershor  ne Fakultetin e Drejtesise,Universiteti i Tiranes tek salla doktorale  u zhvillua leksioni mes Dr.Sc.Halim Bajraktari ,pedagog ne Universitetin te Prizrenit “Ukshin Hoti” i ftuar […]
24/06/2015

Leksion i hapur i Gjyqtares së GJEDNJ , Angelika Nußberger

Angelika Nußberger, gjyqtarja Gjermane, pranë GJENJ,zhvillojë leksione të hapura për çështje të rëndësishme si: Procedura e vendimeve pilot dhe zhvillimet e rëndësishme të praktikës së GJEDNJ; Anëtarësimi i BE në KEDNJ […]
22/06/2015

Universiteti Tiranes, njofton te gjithe studentet qe ne daten 04 Korrik 2015, zhvillohet testi nderkombetare i gjuhes Angleze: TOEIC L&R

Info UT