26/05/2015

Prof. Asoc. Arif RIZA, Dekan i Fakultetit Juridik të Universitetit “Ukshin HOTI”, i ftuar ne cilesinë e profesorit vizitor.

Diten e Hene date 25.05.2015 , ora 16: 30, ne sallen doktorale te Fakultetit te Drejtesise te UT – se , Prof. Asoc. Arif RIZA, Dekan i […]
26/05/2015

International Dispute Resolution Master (IDR).

International Dispute Resolution Master (IDR)
25/05/2015

Njoftimi

PWC e fokusuar në dhënien e shërbimeve të Sigurimeve, të Taksave dhe të Këshillimit të Bizneseve, kërkon të punësojë një Konsulent Ligjor. Kriteret e aplikantit janë […]
22/05/2015

NJOTIM

Diten e Hene date 25.05.2015 , ora 16: 30, ne sallen doktorale te Fakultetit te Drejtesise te UT – se , Prof. Asoc. Arif RIZA, Dekan i […]