Aktiviteti bazohet ne nje format i zhvilluar per here te pare ne Universitetin e Harvardit dhe ka si synim nxitjen e dialogut te lire e publik ne arenen e univerisiteteve midis akademikeve si dhe studenteve mbi ceshtje te ndjeshme ne nivelin nderkombetar. Ne debatin e zhvilluar ne Fakultetin e Drejtesise mbi ceshtjen e raportit midis te drejtave te njeriut dhe terrorismit moren pjese Phd. David Mcllroy, Univeristy of London, Prof. Dr. Altin Shegani FDUT & Prof. Asoc. Evis Alimehmeti FDUT.
image11234567

Leave A Comment