” A jane te Drejtat e Njeriut Shkaku apo Kura per Terrorizmin”. Formumi Veritas sjell ne Shqiperi nje format i cili e ka gjenezen ne Universitetin e Harvardit dhe synon te nxise arenat e debatit publik ne Universitete. Jam e lumtur qe kesaj here Forumi Veritas zgjodhi Fakultetin e Drejtesise dhe uroj te kemi sa me shume pjesemarres te interesuar per temen:)

https://www.facebook.com/forumiveritasshqiperi/photos/a.653352768048234.1073741827.653332174716960/946691348714373/?type=1&theater

Leave A Comment