University of Tirana Law Faculty and Washington and Lee University School of Law with the support of the USAID’s Albanian Justice Sector Strengthening Project (JuST)

Event Agenda International Academic Conference on Legal Clinical Education, Law Students’ Practical Skills Building, and Practice-Oriented Teaching Methods: Bridging the Gaps between Theory and Practice University of Tirana Law Faculty, […]

Skuadra e Fakultetit te Drejtesise mori pjese ne Konkurrimi Rajonal 'Southeast European Regional Moot Court Competition 2015' organizuar nga qendra Civil Rights Defenders, ne Herceg Novi te Malit te Zi me 24-27 prill 2015

Ky aktivitet organizohet cdo vit prej 9 vitesh tashme nga qendra e Civil Rights Defenders me seli ne Suedi. Afersisht 600 studente nga vendet e Evropes Juglindore marrin pjese cdo […]

Fakulteti i Drejtesise i Universitetit te Tiranes ne bashkepunim me Forumin Veritas organizuan me date 29 prill 2015 aktivitetin me teme 'Are Human Rights the cause or cure for Terrorism?'

Aktiviteti bazohet ne nje format i zhvilluar per here te pare ne Universitetin e Harvardit dhe ka si synim nxitjen e dialogut te lire e publik ne arenen e univerisiteteve […]

Kete te Merkure, ora 11:00 ne Fakultetin e Drejtesise, Forumi Veritas do te organizoje nje aktivitet me teme

” A jane te Drejtat e Njeriut Shkaku apo Kura per Terrorizmin”. Formumi Veritas sjell ne Shqiperi nje format i cili e ka gjenezen ne Universitetin e Harvardit dhe synon […]

International Academic Conference on Legal Clinical Education, Law Students’ Practical Skills Building, and Practice-Oriented Teaching Methods: Bridging the Gaps between Theory and Practice

University of Tirana Law Faculty, April 28, 2015   10:15–10:35 a.m.        Opening remarks   10:15 – 10:20 a.m.     Remarks by the Dean of the Law Faculty, Mr. Altin Shegani        […]

Mbi pjesëmarrjen në 1st Annual Western Balkans VIS Pre-Moot, Prishtinë, Open Belgrade Pre Moot 2015 dhe 22nd VIS MOOT Vienna

I.          Mbi pjesëmarrjen në 1st Annual Western Balkans VIS Pre-Moot, Prishtinë  Në kuadër të konkursit të Arbitrazhit Tregtar Ndërkombëtar “XXII WILLEM C. VIS INTERNATIONAL COMMERCIAL ARBITRATION MOOT” (Vienna VIS […]

Propozim për hapjen e sezonit të veçantë në muajin prill.

1.Sezoni i veçantë të hapet vetëm për studentët e viteve të fundit të programeve Bachelor, si dhe për programet e vjetra të studimit. 2.Në këtë sezon studentët mund të japin […]