Njoftim

Njoftohen studentet e fakultetit te Drejtesise , te programit te studimit MSH, viti i 2-te se rezultatet e provimit ne lenden Procedure Penale e Avancuar, do te jepen diten e […]

Njoftohen

Njoftohen studentet e sistemit bachelor viti i trete, gr. 25, 26,27 grupet e transferuara se rezultatet e lendes Procedure Penale do te jepen dt. e marte dt.07.04.2015 ne oren 15 […]

Njoftimi _Frekuentimi i seminareve _“E Drejtë Penale e Avancuar 1”

Bazuar në nenin 39, paragrafi i dytë të Rregullores së Universitetit të Tiranës, të miratuar me Vendimin nr.5, datë 12.04.2010 të Senatit Akademik të Universitetit të Tiranës, të ndryshuar, njoftohen […]

Njoftim

Te premten, date 13 Mars (neser), ora 12:00 tek salla 202, do te zhvillohet nje leksion i hapur me teme ” Protection of Human Rights in the European Union” (Mbrojtja […]

Njoftim

Njoftohen studentet e vitit te trete Bachelor, sistemi part-time se komunikimi i pikeve te provimit ne lenden “E Drejta e Punes” do te zhvillohet diten e merkure, date 18.03.2015, ora […]

Data e diplomimit pë programin Bachelor me kohë të plotë dhe Bachelor me kohë të pjesshme.

Data e diplomimit pë programin Bachelor me kohë të plotë dhe Bachelor me kohë të pjesshme.