STUDENTET E VITIT 1 BACHELOR ME KOHE TE PLOTE QE KANE PERFITUAR BURSE TE HAPIN NR. E LLOGARISE PRANE BANKES CREDINS DHE TA PARAQISIN PRANE ZYRES SE FINANCES.

Leave A Comment