Njoftojme studentet doktorant se procesi I perzgjedhjes se Lendeve me Zgjedhje dhe atyre te Formimit Special sipas departamenteve perkatese vazhdon ende.

Lutemi te paraqiteni prane Sekretarise Mesimore.

Ju Faleminderit !

Leave A Comment