NJOFTOHEN STUDENTET QE JANE NE PERFUNDIM TE STUDIMEVE TE VITIT TE DYTE MASTER PROFESIONAL TE PARAQESIN KERKESAT ME PROPOZIMET E TYRE PER UDHEHEQESIN E TEMES SE DIPLOMES DHE FUSHEN E STUDIMT BRENDA DATES 15 DHJETOR 2014.

DEPARTAMENTII TE DREJTES PUBLIKE

Leave A Comment