Bursat për doktoraturë dhe postdoktoraturë do të jepen për një periudhë tre mujore dhe janë të dispozicion për:

–               studentët e doktoraturës të regjistruar ne UT

–               mbajtësit e gradës doktor të cilët janë anëtarë të stafit të UT-së

Afati i aplikimit: 14 Dhjetor 2014. Kërkimi i tyre duhet të kryhet nga data 1 Mars 2015-31Korrik 2015.

Bashkangjitur po ju përcjellim informacionin e plotë.

Link: LEKSION I HAPUR ME TEMË TË DREJTAT E NJERIUT

Leave A Comment