NJOFTOJME STUDENTET E PROGRAMIT BACHELOR ME KOHE TE PJESSHME DHE PROGRAMEVE MASTER SE REGJISTRIMI PER PROVIMIN E DATES 17.10.2014 DO TE KRYHET NE DATAT 13 DHE 14 TETOR 2014 NGA ORA 10.00 -14.00.