NJOFTIM

NJOFTOHEN TË GJITHË STUDENTËT FITUES NË MASTER SHKENCOR DHE PROFESIONAL ,SE DATA E REGJISTRIMIT ËSHTË SHTYR DERI NË DATËN 16 DHJETOR 2014,ORA 16:00.

Orari i studenteve te transferuarve nga Universitetet private qe u eshte hequr liçenca viti III.

SALLA 103  VITI III E HËNË 9:00-15:00        Proçedurë Civile  (leksion) E MARTE 9:00-13:30        E Drejtë e Shoqërive Tregtare (leksion) 13:30-16:30      Proçedurë Civile […]

Thirrje e hapur

Qendra për Nisma Ligjore Qytetare (QNL) në bashkëpunim me Fakultetin e Drejtësisë, Universiteti i Tiranës (FDUT), me mbështetjen e Programit për Forcimin e Sistemit të Drejtësisë në Shqipëri – JuST […]

Orari i studenteve te transferuarve nga Universitetet private qe u eshte hequr liçenca viti II.

SALLA 102  VITI II E HËNË 9:00-15:00  à      E Drejtë e Detyrimeve  (leksion) E MARTE 8:30-13:00 à       E Drejtë Familjare (leksion) 13:30-15:00 à     E Drejtë Familjare (seminar Gr […]

NJOFTIM

NJOFTOHEN STUDENTET QE JANE NE PERFUNDIM TE STUDIMEVE TE VITIT TE DYTE MASTER PROFESIONAL TE PARAQESIN KERKESAT ME PROPOZIMET E TYRE PER UDHEHEQESIN E TEMES SE DIPLOMES DHE FUSHEN E […]

FTESË NË LEKSION: “TË DREJTAT E NJERIUT NË IRAN”

JENI TË FTUAR TË NA BASHKOHENI! DITËN E MËRKURË 3 DHJETOR 2014 ORA 14:00-15:00 AUDITORI 202 PËR MË SHUMË INFORMACION KONTAKTONI NË: ncriran.al@gmail.com afalrainfo@gmail.com www.ncr-iran.org/al

Agjencia Universitare e Frankofonisë hap thirrjen per bursa për doktoraturë dhe postdoktoraturë në programin “Eugen Ionescu” 2015, në Rumani.

Bursat për doktoraturë dhe postdoktoraturë do të jepen për një periudhë tre mujore dhe janë të dispozicion për: –               studentët e doktoraturës të regjistruar ne UT –               mbajtësit e gradës doktor të […]

Universiteti i Teramo-s hap aplikimet për nivelin master “Diritto e Impresa nella Macroregione Adriatico-Ionica” (Biznes dhe e Drejta në rajonin Adriatik-Jon).

Link:  Universiteti  i Teramo-s hap aplikimet për nivelin master “Diritto e Impresa nella Macroregione Adriatico-Ionica” (Biznes dhe e Drejta në rajonin Adriatik-Jon)