NJOFTOJMË STUDENTËT E VITIT TË  III  TË PROGRAMIT BACHELOR SISTEMI ME KOHË TË PLOTË SE REGJISTRIMET PËR SEZONIN E PARADIPLOMËS  DO TË RIHAPEN NË ORËN 14:00 TË DATËS 29.06.2014 DHE DO TË VAZHDOJNË DERI NË ORËN 08:00 TË DATËS 30.06.2014.

 

 

JU LUTEMI REGJISTROHUNI NË AFATET E CAKTUARA.

 

 

 

SUKSESE!