NJOFTOHEN STUDENTET E VITIT TE TRETE TE PROGRAMIT BACHELOR ME KOHE TE PLOTE SE AFATI I REGJISTRIMIT TE ÇDO PROVIMI TE AFISHUAR ESHTE 24 ORE PERPARA DATES DHE ORES SE AFISHUAR NE PORTALIN UNIVERSITAR.

 

JU LUTEMI RESPEKTONI AFATET E CAKTUARA.

 

SUKSESE!