Ditën e Martë, datë 06.05.2014 ne orën 10.30 në Sallën Aula Magna, Godina “Liria” , do të organizohet ceremonia e dhënies së titullit “Doctor Honoris Causa” Z. Pietro Grasso me motivacionin:
“Për kontributin e shquar në luftën pa kompromis kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar si dhe për perpjekjet e tij në forcimin e shtetit të së drejtës.
Pas ceremonisë ai do të mbajë një leksion me temë: “ Italia dhe Shqipëria së bashku për Europën e së ardhmes ” .
Link: Foto nga “Doctor Honoris Causa” Z. Pietro Grasso