Ndryshim date provimi, E Drejtë Penale e Posaçme

 Link: Ndryshim date provimi, E Drejtë Penale e Posaçme  

Informacion mbi projektet nderkombetare JoinEU-SEE Penta, Basileus V dhe PACINNO

  Link: Informacion mbi projektet nderkombetare JoinEU-SEE Penta, Basileus V dhe PACINNO  

• PJESËMARRJA NË PRE-MOT BELGRADE

Link: Raport mbi PJESËMARRJEN NË PRE-MOT BELGRADE Link: Foto nga PJESËMARRJA NË PRE-MOT BELGRADE

• “DEBAT IMITUES” I BASHKËBISEDIMIT TË ANËTARËVE TË GJYKATËS SË LARTË TË SHBA

Me rastin e 10 Majit, Ditës shqiptare të Drejtësisë, Qendra për Nisma Ligjore Qytetare (QNLQ) në bashkëpunim me Klinikën e Ligjit të Fakultetit të Drejtësisë të Universitetit të Tiranës (FDUT), me mbështetjen e Programit të USAID-it për Forcimin e Sistemit të Drejtësisë në Shqipëri (JuST), organizojnë “debatin imitues” të bashkëbisedimit të anëtarëve të Gjykatës së […]

Njoftim për vende të lira pune

  Fakulteti i Drejtësisë i Universitetit të Tiranës rishpall konkursin për 4 (katër) vënde të lira pune për personel administrativ me kontrata pune të përkohshme për vitin buxhetor 2014, si më poshtë:   1.      Specialist në Degën e Financës 2.     Specialist në Degën e Shërbimeve 3.     Specialist në Degën e Burimeve Njerëzore 4.     Sekretare për “Klinikën e Ligjit” I.Për […]

Mbi Reformen e Arsimit te Larte

Link: Raport, Reforma e Arsimit te Larte Në linkun e mësipërm po ju përcjellim raportin e parë për reformimin e Arsimit të Lartë dhe Kërkimit Shkencor, të cilën ja u kemi përcjellë edhe me shkresë zyrtare nr 422 prot. date 02.05.2014 Mendimet tuaja në lidhje me raportin të përcillen me shkrim në Dekanat brënda datës […]

Pellentes malesuada fames

Aenean ligula nunc, accumsan quam, lobortis fringilla, massa. Maecenas pellentesque dolor.

Aenean ligula mol stie viver

Duis porttitor vel, eros. Mauris nec adipiscing elit. Nam sed porta eget, neque. Pellentesque fringilla neque quis blandit venenatis.

Vitae adipiscing turpis aenean

Lorem ipsum dolor sit amet neque vitae mauris. Etiam malesuada ultricies. Nullam ut nunc odio eget volutpat a, rutrum ac, magna. Nulla facilisi. Nullam justo. Sed leo tristique senectus et ultrices sit amet, consectetuer adipiscing ornare. Nullam vulputate luctus. Nulla interdum libero. [video_embed video=”100779503″ width=”700″ height=”400″] [divider height=”30″] Praesent odio ac turpis luctus eu, ornare […]

Donec tempus urna risus

Donec tempus, urna risus nec mauris. Lorem ipsum primis in nulla ac arcu vitae augue. Vivamus nec elit a dui. Morbi id leo nec dui. Maecenas.