Me date 25 Prill 2014 ora 10:00 ne pallatin e sporteve “Asllan Rusi” zhvillohet aktiviteti sportiv “Sport Fest” me pjesemarrjen e Universitetit te Tiranes, Universitetit te Prishtinds, Universitetit te Tetoves, Universitetit “Luigj Gurakuqi” i Shkodrds, Universitetit “Aleftsander Mojsiu.” i Durresit, me llojet e sportit: Volejboll, Basketboll, Beachvolej, Minifutboll.

E nderojnë këtë aktivitet edhe prezenca e Ministres së Arsimit dhe Sporteve, Rektorë të universiteteve pjesemarrdse, dekanet e UT-se dhe grupi i baletit, artistik.

Pjesemarrja Juaj e ben edhe me festive atmosferen e ketij aktiviteti.

Departamenti i Edukimit Fizik dhe Sporteve Universitare të Universitetit të Tiranës

Leave A Comment