Leksion i hapur me teme “Dimensionet e reja te te Drejtes Nderkombetare te Tregetise” nga Chia-Jui Cheng, profesor i te Drejtes Kushtetuese dhe Nderkombetare ne Soochow University of Law. Njekohesisht edhe sekretar i pergjithshem i Akademise Asia (Xiamen) ne Pekin. Asia (Xiamen) eshte homologe e Akademise te Hages te te Drejtave Nderkombetare.
Link: Foto Profesor Chia-Jui Cheng