Njoftohen studentet e Bachelor dhe Master se diten e premte, date 4 prill 2014, ora 12:30 – 14:00 ne sallen 201, do te mbahet leksion I hapur me teme “ Dimensionet e reja te te Drejtes Nderkombetare te Tregetise” nga Chia-Jui Cheng ,profesor i te Drejtes Kushtetuese dhe Nderkombetare ne Soochow University of Law. Njekohesisht edhe sekretar i pergjithshem i Akademise Asia (Xiamen) ne Pekin. Asia (Xiamen) eshte homologe e Akademise te Hages te te Drejtave Nderkombetare.

Bashkangjitur ju lutem gjeni nje CV te profesorit.

Leave A Comment