SPORT FEST 2014

Me date 25 Prill 2014 ora 10:00 ne pallatin e sporteve “Asllan Rusi” zhvillohet aktiviteti sportiv “Sport Fest” me pjesemarrjen e Universitetit te Tiranes, Universitetit te Prishtinds, Universitetit te Tetoves, Universitetit “Luigj Gurakuqi” i Shkodrds, Universitetit “Aleftsander Mojsiu.” i Durresit, me llojet e sportit: Volejboll, Basketboll, Beachvolej, Minifutboll. E nderojnë këtë aktivitet edhe prezenca e Ministres së Arsimit dhe Sporteve, Rektorë të universiteteve pjesemarrdse, dekanet […]

• LEKSION I HAPUR ME STUDENTE TE MASTERIT DHE BACHELOR (VITI I FUNDIT) ME TEME “ETIKA GJYQESORE”

Ne Fakultetin e Drejtesise, me date 8 prill 2014,ora 10:00 – 12:00, salla 201 do te zhvillohet nje leksion i hapur me studente te masterit dhe bachelor (viti i fundit). me teme “Etika gjyqesore” dhe do te perfshije ceshtje si: standartet e sjelljes gjyqesore, pavaresia gjyqesore, paanshmeria dhe konfliktet, komunikimet ex-parte, sjellja ne gjykate dhe ne jeten private, kompetenca profesionale. […]

• NË KUADRIN E PRANVERËS SË FRANKOFONISË KONFERENCË “DITA E TË DREJTËS FRANCEZE” FAKULTETI I DREJTËSISË

E organizuar nga Fakulteti i Drejtësisë i Universitetit të Tiranës me mbështetjen e Ambasadës së Francës në Shqipëri Jean Pradel : “Influenca e të drejtës penale franceze në Evropë.” Argita Malltezi : “Historia e influencës franceze në zhvillimin e të drejtës dhe marrëdhënieve tregtare në Shqipëri.” Alba Frashëri : ”Mësimdhënia e frëngjishtes juridike si gjuhë […]

• HOW INTERNATIONAL HUMAN RIGHTS STANDARDS SHOULD BE INTERPRETED AND APPLIED

– How International Human Rights Standards should be Interpreted and Applied (.ppt) – Jonathan Cooper CV – Prof. Martha Spurrier CV Link: Foto nga “How International Human Rights Standards should be Interpreted and Applied”

• LEKSION I HAPUR ME TEME “DIMENSIONET E REJA TE TE DREJTES NDERKOMBETARE TE TREGETISE” NGA PROF. CHIA-JUI CHENG

Leksion i hapur me teme “Dimensionet e reja te te Drejtes Nderkombetare te Tregetise” nga Chia-Jui Cheng, profesor i te Drejtes Kushtetuese dhe Nderkombetare ne Soochow University of Law. Njekohesisht edhe sekretar i pergjithshem i Akademise Asia (Xiamen) ne Pekin. Asia (Xiamen) eshte homologe e Akademise te Hages te te Drejtave Nderkombetare. Link: Foto Profesor Chia-Jui Cheng

Mbi testimin e gjuhes angleze

  (Vendimi i Senatit Akademik nr. 23, date 02.05.2013 “Mbi testimin e gjuhes angleze” eshte ne fuqi.)  

8 prill 2014, leksion i hapur “Etika gjyqesore”

Ne Fakultetin e Drejtesise, me date 8 prill 2014,ora 10:00 – 12:00, salla 201 do te zhvillohet nje leksion i hapur me studente te masterit dhe bachelor (viti i fundit). me teme “Etika gjyqesore” dhe do te perfshije ceshtje si: standartet e sjelljes gjyqesore, pavaresia gjyqesore, paanshmeria dhe konfliktet, komunikimet ex-parte, sjellja ne gjykate dhe […]

4 Prill 2014, leksion i hapur, “Dimensionet e reja te te Drejtes Nderkombetare te Tregetise”

Njoftohen studentet e Bachelor dhe Master se diten e premte, date 4 prill 2014, ora 12:30 – 14:00 ne sallen 201, do te mbahet leksion I hapur me teme “ Dimensionet e reja te te Drejtes Nderkombetare te Tregetise” nga Chia-Jui Cheng ,profesor i te Drejtes Kushtetuese dhe Nderkombetare ne Soochow University of Law. Njekohesisht edhe sekretar i pergjithshem […]