Njoftim doktorantëve të departamentit të së drejtës publike, Viti akademik 2012-2013

  Njoftim doktorantëve të departamentit të së drejtës publike, Viti akademik 2012-2013  

Njoftim per Doktoraturen

Ne kuader te permbushjes nga ana e juaj te detyrimeve ne lidhje me proçesin e doktoratures ju njoftojme se diten e marte dt 25.03.2014 ora 17:00, salla 201 do te mbahet nje leksion i hapur “Mbi te Drejten Penale” nga profesori francez Jean Pradel i Universitetit Poitiers, France.

• PROFESOR CHRISTIAN VALLAR, DEKAN I FAKULTETIT JURIDIK PRANË UNIVERSITETIT TË NICES "NICE SOPHIA-ANTIPOLIS"

Profesor Christian VALLAR është Dekan i Fakultetit Juridik pranë Universitetit të Nices “Nice Sophia-Antipolis”, France. Është profesor i së drejtës publike, autor i shumë publikimeve shkencore dhe këshilltar i çështjeve të sigurimit në Qeverinë e Frances. Ligjeron lëndët: “Idologjia e terrorizmit nderkombetar” dhe “Forcat evropiane te sigurimit”. Udheheq Master programin e titulluar “Siguria e brëndshme […]