17/01/2014

Njoftim per vendet e mbetura bosh ne programin Master Shkencor dhe Profesional

Link: Njoftim per vendet e mbetura bosh ne programin Master Shkencor dhe Profesional
15/01/2014

Njoftim per aplikantet e Ciklit te dyte Master

Njoftojme te gjithe aplikantet qe vijne nga universitetet jopublike e qe kane aplikuar ne programet e ciklit te dyte te studimeve master, se brenda dates 21.01.2014 […]