DAAD (Shërbimi i Shkëmbimit Akademik Gjerman) do të financojë edhe këtë semestër Kurse të Gjuhës Gjermane pranë Fakultetit të Ekonomisë.

Kursi 2: I Avancuar 2

Kursi do të ketë tashmë një format, ku studentët do të kenë mundësi që përveç njohurive të gjermanishtes të zgjerojnë edhe njohuritë e tyre historike, gjeografike dhe politike mbi Gjermaninë. Gjatë kursit do të punohet me një metodë shumë të re mësimore të quajtur “Erinnerungsorte” e cila do t’iu japë mundësinë studenteve të punojnë dhe mësojnë në mënyrë interaktive. Kursi kërkon njohuri më të larta të gjermanishtes se sa kursi i parë.

Të interesuarit të dërgojnë e-mail në adresën: peza@daad-al.org, sa më shpejt, duke bashkëngjitur edhe informacionin e mëposhtëm:

  • Emër, mbiemër 
  • Dega që studiojnë
  • Viti i studimeve
  • Kursin që doni të ndiqni

Nje takim paraprak do te zvillohet ditën e shtunë, ora 9:00, ne katin e katert perpara salles Bamberg, pranë Fakultetit të Ekonomisë.

Jenny Kraja-Prieser
Lektor i DAAD pranë Fakultetit të Gjuhëve të Huaja

Leave A Comment